radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Neomi - Beautiful distractions

neomi

Izšla je nova pesem skupine Neomi z naslovom ”Beautiful distractions”. To je tretja pesem iz serije, ki se skrivnostno in postopoma razkriva javnosti.

Skupina je pesem oplemenitila z videospot prvencem, ki vsebinsko podpira pesem. V njem se prepletajo deli rastlin in deli človeškega telesa. Odnos je namreč nekaj organskega, kar je potrebno negovati, če želimo, da obstane. Če ga zanemarimo, trpi, tako kot trpijo rastline. Video se na povsem mehanski način igra s svetlobo in mestoma rahločutno vase vnaša 3D animirane elemente, ki z estetsko vizualizacijo dopolnjujejo pesem.

Videospot je kreativno delo EKG
Umetniško snemalno ekipo sestavljajo Kaja Kisilak, ilustratorka in grafična oblikovalka, ki se občasno ukvarja z analognimi vizualijami in svetlobnimi inštalacijami, Goran Ivašić, grafični oblikovalec, ki se poleg oblikovanja aplikacij ljubiteljsko ukvarja s 3D animacijo ter Eva Simetinger, sicer ”master control operator”, njena strast pa so video in fotografija, padalstvo in po novem tudi jadralno padalstvo.

Precizen elektronski pop
Neomi so leta 2011 predstavili prvi album Poglej s pesmimi, kot so Odpri oči, Čudovito in Poglej. Od akustičnega jazz-popa so se žanrsko prelevili v bolj precizen elektronski pop, ki s Sašinim vokalom in kitarskimi podlagami Maria Babojelića, ki na trenutke spominjajo na nekaj nezemeljskega, še ohranja zasanjanost in nežnost prvega albuma.

Neomi so:
Saša Vipotnik (pevka, avtorica besedil in pesmi), Mario Babojelić (kitarist, avtor aranžmajev), Jernej Kržič, (basist, producent), Erik Marenče (klaviaturist), Dorian Granda (bobnar).

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...