radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Skupina Poweršok predstavlja svoj prvenec

Glasbena, ki deluje pod umetniškim imenom Poweršok prihaja iz majhnega štajerskega kraja Vitanje. Začetki delovanja segajo v leto 2005, ko je zasedba štela 4 člane. Idejni vodja Edo Kos (kitara) k sodelovanju povabi mlajšega brata in sina. To sta Miro Kos (kitara) in Robert Kos (bobni), na vokalu pa se pridruži še Borut Krajnc. V tem sestavu fantje pričnejo pripravljati prve demo posnetke in material za prvi CD ter obenem sestavljajo repertoar za nastope v živo.

Potreba po polnejšem zvoku in originalnosti izvedbe repertoarja pripelje do tega, da se zasedba poveča še za dva člana. To sta Aleš Somrak (bas kitara) in Tomaž Miklavc (back vokal). Danes zasedba Poweršok šteje 6 izkušenih glasbenikov z enako vizijo, načeli in z željo po ustvarjanju dobre glasbe.

V glasbenem studiu, ki je hkrati tudi prostor za ustvarjanje in vaje, je nastal njihov prvi CD z naslovom »Rubikon«. Fantje so se za svoj prvi projekt res potrudili, saj je ljubiteljem na voljo tako slovenska, kot tudi angleška različica.

Poweršok - Dan življenja

powersok

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...