radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

MRFY z novim singlom Omama

mrfy

Skupina MRFY po izdaji plošče Story, koncertu ob 9. obletnici Kina Šiška in slovenske turneje s Siddharto, zaključuje pestro 2018 s singlom in videospotom Omama.

Skladbo je bend posnel v studiu Beartracks pod producentsko taktirko Tomislava Jovanoviča- Tokca iz Dan D. Video so snemali v produkciji MRFY kolektiva, ki ga poleg benda sestavlja še nezamenljivi Jaka Teršek.

V objemu lepote narave so uprizorili nekakšno zmes Sneguljčice, gospodarja prstanov in sedaj že klasične MRFY potegavščine.

Po nekakšni teleportaciji v fairytale land se znajdejo v družbi z osamelim princem Fizzotom na misiji, kjer mu pomagajo osvojiti oz prebuditi lepo princesko. Ni vsak trip grd, ni vsak trip lahak, ni vsak trip lep a v vsakem si pridobiš mnogo izkušenj. Tako kot fantje MRFY kolektiva, ki razvijajo in prebijajo svoje ideje v vedno večje lastno vesolje. Od slapa Peričnik, Vršiča, Trente in Rakovega Škocjana je mlada skupina prijateljev in popotnikov znova spoznala pomen ljubezni, sočutja in skupnega napredka.

To je njihov 8. videospot in 3. po izdaji prve plošče. Sledi jih še več.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...