radio tomi predvajalnik

Poznate argentinsko TV serijo Luna? Ja, to je tista s kotalkami in ko se že vleče kot jara kača. Ni in ni konca, pa čeprav so si serije podobne kot po sistemu kopiraj/prilepi. In ker serija ni slovenska je bila zanjo potrebna seveda tudi sinhronizacija. Ste se že kdaj vprašali, kdo je pravzaprav »slovenska« Luna?

To je prijetna gospodična, ki sliši na ime Kaja Urbančič in je ljubljanska gimnazijka. Sama zase pravi, da se najraje oblači v črna oblačila in posluša rock'n'roll. Priznala pa je tudi, da se je težko vživela v lik Lune, ker je le-ta veliko bolj naivna in 'punčkasta' kot ona sama.

Poleg študija in sinhronizacije, s katero se je pričela ukvarjati že pri svojih enajstih letih, pa se Kaja ukvarja še z eno dejavnostjo in to je glasba.

Tokrat vam Kaja prestavlja eno njeno zelo živahno skladbo z naslovom »Little Dirt«. Pod avtorstvo sta se podpisala Kaja Urbančič in Jan Vogrinc, njene pesmi pa so nastale na podlagi Janovega projekta za Waldorfsko šolo.

Kaja Urbančič - Little Dirt

kaja urbancic

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran