radio tomi predvajalnik

Dve leti je minilo, odkar so fantje ansambla Zadetek izdali svojo prvo CD zgoščenko z naslovom »Muzikant«. To pa ne pomeni konec, ampak začetek, oziroma nadaljevanje začrtane glasbene poti. Fantje so ponovno združili ideje, ustvarjali, snemali, in pridno delali, ter za trud bili lepo poplačani. V letu 2018 so namreč zraven vseh preteklih nagrad prejeli še prvo nagrado strokovne komisije (Orfejčka) na najstarejšem festivalu Ptuj 2018 za najboljšo izvedbo pesmi »Domačija« med ostalimi zasedbami. Posneli so duet z ansamblom Boršt in novo »Lepo pesem«.

zadetek

Vsled vsemu se je meseca decembra v Pesnici pri Mariboru ponovno odvil koncert »Zadetkovo leto« z naslovom »Zadetek v petek«, kot je tudi naslov novega CD-ja. Bilo je več kot dovolj razlogov za srečo in veselje, ter obilico odlične glasbe. Sodelovali so glasbeniki širom Slovenije, kot so ansambel Nemir, ansambel Smeh, Vražji muzikanti, ansambel Norost, ansambel Boršt, VoxCorde in mnogi drugi.

Hvaležno občinstvo je nastopajoče nagradilo s številnimi močnimi aplavzi, vriski in stoječimi ovacijami. Vsa dvorana je bila na nogah in publika se je zlila s slovensko glasbo. Duše in srca so se povezale med seboj in večer je bil popoln.

Bil je pravi »Zadetek v petek«. Med drugim smo poslušali tudi pesmi, ki so pristale na novi zgoščenki.

 

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran