radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Glas, stas, talent in karizma!

Jay Bolk je nedvomno največja popestritev slovenske glasbene scene v zadnjem času. Je vse, kar se od izvajalca pričakuje- je talentiran, ima dober vokal in je multi inštrumentalist, je mlad, pregrešno lep in izklesan, izkušen, karizmatičen in prijazen. Čeprav ima za sabo več kot 250 nastopov doma in v tujini in je napisal že hite za druge izvajalce, sam kot solo pevec na sceno stopa s pesmijo Ne zapuščaj me, za katero je besedilo napisal sam, glasbo pa je ustvaril skupaj z Željkom Mladenovićem, pod svoje okrilje pa ga je vzela ena največjih glasbenih PR agencij pri nas, Agencija Ekskluzivno. »Pesem je čustveno izpovedna, zapakirana v moderne španske ritme«, o pesmi Ne zapuščaj me izda Jay, ki verjame, da se bo marsikdo našel v njegovi skladbi. Javnost pa je pesem že označila za najbolj vroč slovenski pomladno poletni hit, ki ga lahko označimo kar za slovenski Despacito.

 jay bolk

(Foto: Peter Hmelak/Agencija Ekskluzivno)

Dekleta, ki mrzlično pišejo Jayu, pa se tudi že sprašujejo, če je pesem Ne zapuščaj me mogoče avtorska in če ima vidoko rasli pevec nemara strto srce in potrebuje tolažbo. Greha vreden glasbenik razkriva: »Pesem Ne zapuščaj me sem napisal slabo leto nazaj za prav posebno priložnost. Pesem sem posvetil nekdanjemu dekletu in je avtobiografska. Nikoli nisem imel v načrtu, da bom to pesem tudi uradno izdal, vendar sem se odločil, da razkrijem, da se v vsaki “slabi” stvari, najde nekaj dobrega in da po dežju vedno posije sonce. Jay je besedilo napisal samo v dveh urah, saj so emocije kar vrele iz njega. » Vsa svoja čustva sem dobesedno izlil na papir. Moram priznati, da je bilo v prvi verziji pesmi napisanih veliko več kitic. Za tole verzijo smo izbrali le najbolj posplošene in tiste kitice, ki so primerne za širšo javnost, saj je bila sprva pesem preveč osebna. Mogoče bom pa kdaj rakril še ostale podrobnosti«, se v smehu namuzne glasbenik.

 jay bolk world top model

Jay Bolk in World Top Model Slovenia(Foto: Samo Mervar)

Scenarij spota ni naključje, saj se je pevcu zgodila podobna situacija, zato se je skupaj z režiserjem, Perico Raiem odločil, da jo razkrije. Zaradi zgodbe spota, Jay že dobila naval sporočil oboževalk, ki mu nudijo tolažbo. Kaj se mu je zgodilo, lahko preverite v spotu, v katerem so zaigrali tudi moški in ženski World Top Modeli.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...