radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Prisluhnite 'Skušnjavi' Maruše Zmrzlak

Mlada glasbenica Maruša Zmrzlak predstavlja svojo prvo skladbo 'Skušnjava', ki govori o povezanosti in usodni privlačnosti.

Maruša je skladbo prejela kot darilo ob zmagi na mladem glasbenem festivalu Slovenska nota v organizaciji Mladinskega centra Hrastnik. Tekmovanje je namenjeno še neuveljavljenim pevkam in pevcem, ki se želelijo predstaviti širši publiki.

marusa zmrzlak

Po zmagi je imala Maruša na voljo več avtorjev s katerimi bi posnela svojo prvo pesem. Odločila, da bo pri ustvarjanju debitantske skladbe sodelovala z glasbenikom Dare Acoustic (Darko Barbič), ter Alexom Volaskom, ki se podpisuje pod aranžma pesmi. "Zelo vesela sem, da sem lahko sodelovala z Daretom, saj me je želel spoznati, preden sva začela delati na pesmi. Ni je imel še pripravljene vnaprej, kar mi je bilo zelo všeč. Tudi samo delo v studiu, ki ni tako lahko kot se mi je zdelo na prvi pogled, je bilo zelo prijetna in nepozabna izkušnja."

Za pesem je Maruša posnela tudi svoj prvi videospot, ki ga je posnela med decembrskimi prazniki v sodelovanju z Mladinskim Centrom Trbovlje in Mladinskem gledališču Svoboda.

Snemanje kadrov v gledališču je bilo zaradi prazničnega vzdušja izjemno prijetno, poleg statistov v videu nastopijo izkušeni plesalci swinga, ki so se ob snemanju prepustili ritmu 'Skušanjeve' in plesali po občutku.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...