radio tomi predvajalnik

Hana je mlada glasbenica iz Vipave, ki ji je bila ljubezen do glasbe položena že v zibelko – z glasbo se ukvarja že od otroštva. Njene prve avtorske pesmi so nastale pri dvanajstih letih, ko jih je pisala zase in njene sestre. Po naključju je ena teh pesmi postala himna OŠ Danila Lokarja Ajdovščina. V srednji šoli se je za veselje priključila raznim bendom, z lanskim letom pa se je odločila glasbo postaviti na višjo stopničko ter ji namenjati več časa in energije. Tako se od lanskega leta udejstvuje v precej aktivnem duetu Hannah. Njen prvi samostojni singel iz lanskega leta nosi naslov Old gun, tokrat pa se predstavlja s prvo slovensko pesmijo Ob meni. K sodelovanju je povabila Tomosa, s katerim po enem letu zopet sodeluje, a sedaj pri njenem projektu.

hana jeroncic tomos

Tomos je 24-letni fant in prihaja iz okolice Nove Gorice. S hip hop glasbo se ukvarja že zavidljivo desetletje. Leta 2011 se je pojavil v šovu Slovenija ima talent, takrat je začel snemati svoje prve videospote. Prvi glasbeni album V krogu je izdal leta 2014, lani pa je luč sveta ugledal njegov drugi album z naslovom Dnevnik T.M.

»Gre za zgodbo o neuresničeni ljubezni, ki je nekaj časa trajala, vendar se ni do konca izpela. Ona ima še vedno upanje in živi ujeta v skupne spomine in sanje, ki jih ponazarja barva vokala, medtem ko se on zaveda realnosti in ve, da je za njuno romanco prepozno. Kljub melanholiji, ki prežema pesem, nam zasanjanost vokalov in optimizem besedila dajeta upanje.

Za omenjeno pesem sta pripravila tudi videospot, ki ga je posnel Production Lair, pri projektu sta kot avdio produceta sodelovala Jani Klančič in Matej Doljak

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran