radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Azalea tokrat predstavlja nekaj novega/starega

Že pred petimi leti je bila prvič slišana na festivalu Vurberk. Takrat je bilo to besedilo Vilija Bertoka nagrajeno z zmagovalnim mestom. To je bil še eden izmed lepih valčkov, ki je krasil ušesa posameznikov, ne pa večina poslušalcev domače glasbe. A NJEJ … Njej je bila pesem zares všeč.

»Potrebno je priznati, da je 5 let dolga doba in da posnetek ter takratni naš nastop ni bil ravno pohvale vreden, toda vsi smo enkrat na začetku. A ONA … Ni ji bilo pomembno. Tisočkrat si je poslušala posnetek na youtubu (posnetek gospoda Borisa Kovačiča). Imela ga je na seznamu najljubših. Ni nehala spraševati, kdaj bomo za to pesem posneli videospot. Ker nas ni uspela prepričati, je stvari vzela v svoje roke. Novembra 2017, ob 10. obletnici delovanja, nam je na koncertu podarila bon za snemanje spota. Vemo, koliko spot stane in s tem nas je res šokirala. Dejali smo, da ga bomo posneli v zgodnji jeseni 2018; čas najlepših barv. Toda … Danes je minilo ravno leto dni, odkar je Azalea izgubila eno največjih oboževalk, eno izmed štirih naših mam. Ni počakala nanj. Odločila se je, da gre naprej. Oziroma, čisto do konca.

azalea

Težko smo se pogovarjali o spotu; kdaj ga bomo snemali, kakšna bo zgodba … Zato smo stvari prepustili snemalni ekipi. Zeblo nas je, kot še nikoli, skoraj bi nas povozil vlak, ... Da bo res vse dobro, smo šli ponovno snemati v studio. Zdaj ga imamo. In namenjen je tebi, tam zgoraj. Nekoč nam poveš, če ti je všeč. Do takrat pa upamo, da bo všeč tudi vam, ki radi poslušate lepe valčke. Valček izžareva moč, moč žensk. Zato naj bo za vse vas, drage dame!

Pa še nekaj! DANES povej, naredi, razkrij, objemi, …. Morda jutri ne boš imel več te možnosti. In ne počuti se nedotakljivega. Danes sem na vrsti jaz, jutri, ti.

Metini mami se najlepše zahvaljujemo. Pogrešamo njen smeh, njeno energijo. Upamo, da se ima lepo, da je našla mir. Nekoč se srečamo!«, so nam zaupali člani ansambla Azalea.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...