radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Njuna prva pesem je nežna balada

Skupno glasbeno pot sta začela pred štirinajstimi leti v Toxic bandu, po razpadu tega pa nadaljevala kot duo. Matic Knežar, se je v vmesnem času pridružil ansamblu Zabavljači, Andrej Grobelnik pa je nekaj let kot tehnik spremljal skupino Tabu ter kratek čas bobnal v skupini Sanityclipse. Slednji je sicer javnosti bolj poznan kot aktiven član Mladinske iniciative za 3. razvojno os. Oba se podpisujeta tudi kot avtorja: Andrej pod besedilo, skladbo pa je glasbeno opremil in dopolnil Matic. Pesem je kar nekaj let ležala v predalu in čakala na priložnost, nato pa sta k sodelovanju povabila še koroškega glasbenika Dejana Dimca, ki je pripravil nov aranžma ter poskrbel, da zveni času primerno.

matic andrej

Pesem sta obogatila z video podobo, ki je delo Dobrana Laznika, posnet v čudovitih prostorih ravenskega gradu. V njem nastopa tudi koroška lepotica Anja Globačnik – Saleznik.

Danes nastopata pod imenom Matic in Andrej, kar pa nikakor ne pomeni, da delujeta sama, v prihodnosti ju bomo videli v širši zasedbi.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...