radio tomi predvajalnik

Skupno glasbeno pot sta začela pred štirinajstimi leti v Toxic bandu, po razpadu tega pa nadaljevala kot duo. Matic Knežar, se je v vmesnem času pridružil ansamblu Zabavljači, Andrej Grobelnik pa je nekaj let kot tehnik spremljal skupino Tabu ter kratek čas bobnal v skupini Sanityclipse. Slednji je sicer javnosti bolj poznan kot aktiven član Mladinske iniciative za 3. razvojno os. Oba se podpisujeta tudi kot avtorja: Andrej pod besedilo, skladbo pa je glasbeno opremil in dopolnil Matic. Pesem je kar nekaj let ležala v predalu in čakala na priložnost, nato pa sta k sodelovanju povabila še koroškega glasbenika Dejana Dimca, ki je pripravil nov aranžma ter poskrbel, da zveni času primerno.

matic andrej

Pesem sta obogatila z video podobo, ki je delo Dobrana Laznika, posnet v čudovitih prostorih ravenskega gradu. V njem nastopa tudi koroška lepotica Anja Globačnik – Saleznik.

Danes nastopata pod imenom Matic in Andrej, kar pa nikakor ne pomeni, da delujeta sama, v prihodnosti ju bomo videli v širši zasedbi.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran