radio tomi predvajalnik

'Sledi' je njen četrti samostojni glasbeni projekt pri katerem je tokrat sodelovala s popolnoma novo ekipo. Glasbo so ustvarili trije priznani glasbeniki, Clifford Goilo, Peter Penko in Kevin Koradin, slednji je tudi avtor besedila. avtor besedila. O sodelovanju z novimi avtorji je Tamara povedala: “Ko se na kupu znajdejo enako kreativno in glasbeno odprti ter talentirani ljudje, vedno nastane nekaj dobrega. V ta projekt smo šli spontano in vsak od nas je bil na svoj način del te zgodbe. Lahko dodam, da je bilo to zame eno izmed bolj sproščenih in zabavnih snemanj."

tamara goricanec

Nova Tamarina glasbena zgodba predstavlja moderno pop skladbo, kjer se elektronski ritmi neobremenjeno združijo s klasično pop melodijo.

Skladba 'Sledi', govori o tem, da se odpremo svetu in ljudem, pustimo za sabo vse nepomembne stvari, vse kar je bilo negativnega obrnemo v pozitivno, verjamemo vase, si dovolimo sanjati, pričnemo novo poglavje v življenju in pozitivno zremo v prihodnost.

Videospot, ki ga je usvaril dolgoleten Tamarin prijatelj, Matija Jašarov, sledi zgodbi skladbe.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran