radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Prihaja poletje, prihajajo žurke, tukaj so novi plesni ritmi

Jan Plestenjak, najbolj uspešen slovenski glasbenik zadnjih let, ki po izidu 14. studijskega albuma »Za vedno« polni koncertne dvorane po Sloveniji, v zgodnji pomladi predstavlja novo plesno uspešnico ‘Roke stran'.

V radijski eter, Jan Plestenjak pošilja pesem, ki se nahaja na aktualnem albumu »Za vedno« pod zaporedno, pravljično, številko sedem.

jan plestenjak

‘Roke stran’ se tako postavlja ob bok velikim radijskim uspešnicam, zimzeleni skladbi 'Jaz že vem zakaj', ter 'Velik je ta svet' s katero je Jan Plestenjak že osvojil plesni podij, in izpovedno 'Povej mi, kaj bi rada'.

O novi skladbi je Jan Plestenjak povedal: »Včasih se prepustiš trenutku, čeprav že vnaprej veš, da ni najbolj pametno… ampak paše.«

Nova pesem nalezljivega refrena, se bo zagotovo zavihtela na seznam glasbenih želja prihajajočih zabav!

‘Roke stran’ je dobila tudi video podobo, v kateri Jan Plestenjak nastopi kot pripovedovalec, nastala pa je pod režisersko taktirko Perice Rai.

V rdeči niti video zgodbe, ki so jo snemali dva dni, se prepletata hrepenenje in zabava, prav tako kot tudi v besedilu skladbe. V prvem snemalnem dnevu so snemali nepozabno zabavo na plesišču, v drugem so bili kadri z Anjo Jenko, v glavni ženski vlogi, posneti v hotelski sobi. »Zgodba govori trenutku, ki lahko predrami dnevno rutino, če se mu prepustiš,« je o videu povedal Perica in nadaljeval »Anjo Jenko smo k sodelovanju povabili zaradi njene sproščenosti in profesionalnosti. Nad končnim izdelkom sem navdušen, tako da sem še bolj prepričan, da smo izbrali pravo osebo za vlogo zapeljivke.«

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...