radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Andreja in Mark Tivadar o ljubezni tako in drugače

Poznate skladbo »Dich zu Lieben«, ki jo v originalu izvajata Andrea Berg in Roland Kaiser? Gre za skladbo v nemškem jeziku, tokrat pa je luč sveta ugledala tudi slovenska različica.

Glasbene poti sta združila pevka Andreja in nadvse nadarjen glasbenik Mark Tivadar in nastala je skladba z naslovom »Ker me ljubiš«. Besedilo je napisal Mark, aranžma pa je dodal Tomi Valenko.

andreja mark tivadar

Mark Tivadar se z glasbo ukvarja od petega leta starosti. V glasbeni šoli se je učil klavir od sedmega do desetega leta starosti, naprej pa se je učil kar sam. Izhaja iz družine, kjer je glasba več kot doma.
Z glasbo se namreč ukvarja tudi oče Bojan Tivadar, ki je včasih deloval v ansamblu Utrip. Sedaj oče in sin nastopata včasih tudi skupaj, vendar pa ni samo glasba tista, ki združuje družino Tivadar. Pred mesecem dni so namreč odprli Bar Tornado v Bakovcih.

Kljub mladosti ima Mark že veliko izkušenj z nastopanjem. Redno nastopa v tujini, pol leta je nastopal celo na potniški ladji. Ni še dolgo nazaj, ko je izdal tudi lastno zgoščenko z naslovom Mini Bikini.

Pregovor pravi, da je v življenju vse enkrat prvič in za Andrejo je to prvi duet, odkar je začela samostojno pot.

Kot vse kaže, je bila izbira pesmi in sodelovanje pevcev prava odločitev, končni rezultat pa je sveža, prijetna kombinacija glasov in melodije. Ker slika pove več kot tisoč besed, že prav težko čakamo na obljubljeni video, ki bo pesem še bolj približal poslušalcem.

Mark Tivadar & Andreja - Ker me ljubiš

QR Code

Ocenite prispevek:
4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 4.75 (2 oceni)

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...