radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Lumberjack predstavljajo Čist vse

lumberjack

Vedno bolj prepoznavni in priljubljeni Lumberjack predstavljajo novi singl z naslovom Čist vse. V skladbi so se predstavili z nekoliko spremenjenim zvokom. Kombinacija kitar in klaviatur jih je tokrat odpeljala v svojo smer – v smer, kjer ostajajo zvesti splošni zvrsti in hkrati postajajo edinstveni.

Simpatični rockerji so za pesem posneli tudi nekoliko modernejši, a še vedno »rocknrollovski« videospot. »Ideja, snemanje in produkcija videospota so bili ponovno zaupani Urhu Pircu, ki trenutno študira v Zagrebu, od tu tudi odločitev za snemanje videospota pri južnih sosedih. Preprosto mu zaupamo in smo vajeni dela z njim. Izlet pa nam je tudi pasal,« je o sodelovanju s snemalcem in producentom povedal David Podgornik.

Pomen besedila pa je pojasnil pevec Rok Ahačevčič: »Čist vse je zgodba o iskanju in hrepenenju po nečem večjem in boljšem, ki pa se lahko hitro konča, če druga stran ne čuti tako, kot čutiš ti.«

Fantje z novim singlom vstopajo v aktivno, koncertov polno, poletje. Znano je namreč, da so Lumberjack LIVE band. Energija in karizma na odru sta glavni razlog, da so trenutno med bolj zaželenimi izvajalci na festivalskih dogodkih. V prid jim govori število že odigranih letošnjih koncertov, pa tudi potrjenih prihajajočih festivalov, med njimi Vičstock, festival Švic, legendarne Majske igre in novi Next level festival ... Na vseh omenjenih odrih bomo med drugimi uspešnicami zagotovo slišali tudi svežo skladbo Čist vse.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...