radio tomi predvajalnik

Dvojec Bombyx Lori je sveže, a še kako pronicljivo in zanimivo ime domače glasbene scene. Močno osebna, melanholična fuzija art popa, trip hopa in nekaterih drugih žanrov dvojec postavlja na specifično mesto domače glasbene ustvarjalnosti, kjer ni prostora za odvečno šminko, modne muhe in trendovske prijeme. Na novo in v sodobni luči predajata svojo izročilo nekje tam, kjer so ga zaenkrat pri nas zapustili Melodrom ali v določeni meri tudi Videosex, v tujini pa močna bristolska scena. Basist in producent Simon Penšek ter vokalistka Alenja Pivko Kneževič sta klasično izobražena glasbenika, oba tudi avtorja skladb in aranžmajev, kjer ju krasijo tako močni, ekspresivni vokali kot tudi dodelani aranžmaji.

bombyx lori

Njuna najavna kompozicija, ki napoveduje izid plošče »Little Gifts from the Universe«, je skladba »Love You«, ki je dobila tudi svojo video podobo. »Love You« se v sanjavi, skrivnostni, mestoma celo strašljivi podobi sooča z emocionalnim vprašanjem ljubezni in sovraštva. S pospeševanjem vse bolj napetega vzdušja in vse bolj polnim aranžmajem se skladba sprehodi od drhtečega, intimnega, iskrenega in pravljičnega razpoloženja prežetega z močno vokalno prezenco do epskega konca podprtega s fascinantnimi godali.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran