radio tomi predvajalnik

frajerkeFrajerke so izdale svoj prvenec 5 valčkov in 8 polk z naslovom albuma "Tam kjer je moje srce doma". Štiri brhka mlada dekleta igrajo in pojejo že skoraj 4 leta. Pod skoraj vse pesmi se je podpisala avtorica Vera Šolinc.

Andreja Grosek nam je povedala: "Frajerke smo vesele, ponosne in počaščene, da imamo v rokah našo prvo zgoščenko "Tam kjer je moje srce doma", ki smo jo ustvarjale od samega začetka našega delovanja in sicer od leta 2015.

Smo energične, temperamentne, pozitivne vesele, nasmejane, srčne, polne življenja in prijateljsko povezane med seboj. Takšna je tudi naša glasba.

Na zgoščenko smo uvrstile 5 valčkov in 8 polk. Večina besedil temelji na naših zgodbah in doživetjih. Nekatere skladbe so bile tudi nagrajene na festivalih. Uživajte ob poslušanju in živite frajersko!"

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran