radio tomi predvajalnik

mr darwin chillV začetku leta je Dare Kaurič predstavil popolnoma nov glasbeni projekt Mr. Darwin Chill, pod katerim je predstavil celoten album “Night Flight (To Buenos Aires)”.

Iz novega albuma je naš vsestranski glasbenik in avtor številnih uspešnic mnogih slovenskih glasbenikov predstavil že tri skladbe 'Pray' v kateri gostuje vrhunska jazz, soul in blues glasbenica Maja Predatoria, 'Tango mama' in 'Not given for nothing'.

Za četrti singl albuma 'Rain In The Desert' je ekipa posnela tudi prvi uradni video, ki je bil v celoti posnet v Zagrebu.

Avtorica besedila novega singla 'Rain In The Desert' je Kauričeva prijateljica, Bereka (Rebeka Bogataj), na kitarah Deana Dimca pa je čustveno noto s svojim glasom obogatila Martina Majerle.

Pod glasbo in besedila albuma ''Night Flight (To Buenos Aires)'' s popolnoma drugačnimi ritmi, kot smo jih od priljubljenega glasbenika vajeni, se kot avtor oz. soavtor glasbe in besedil podpisuje Dare Kaurič, producent albuma pa je mojster zvoka, Iztok Turk.

''Široka paleta glasbenih zvrsti je zame bila vedno neskončno polje navdiha za nove glasbene zgodbe, katere vsak dan strastno odkrivam in ustvarjam,'' je o novem glasbenem podvigu povedal Dare Kaurič, ki je tudi tokrat ob sebi zbral vrhunske glasbenike.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran