radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

G.A.R.T.H. - Tišina

Avtor, producent ter multiinstrumentalist Borut Šemerl se predstavlja s svojim novim projektom G.A.R.T.H. in prvencem z naslovom “Tišina”. V preteklosti smo ga spoznali že kot avtorja in kitarista v zasedbah: Sweetsology, Abstrakt, Prisluhnimo Tišini, Boroot itd. ter pri sodelovanju z različnimi glasbeniki tako na Slovenski kot tudi tuji glasbeni sceni.

garth

Besedilo za skladbo je napisal Borut Marolt (Niet, Prisluhnimo Tišini) še v času ko sta s Šemerlom skupaj delovala v zasedbi Prisluhnimo Tišini. Takrat je bila skladba že skoraj dokončana vendar ni ugledala luči sveta. Kasneje je Šemerl skladbi nadel novo preobleko katero bi najlažje uvrstili v alternativno zvrst zaradi zmesi elektronike ter rock elementov. “Dolgo je zorela in sedaj končno dozorela”, je še dodal Šemerl.

Za skladbo lahko rečemo, da je temačna, vendar nosi globoko sporočilo o tem, kako največkrat ne vemo oziroma se ne zavedamo, kaj se dogaja znotraj slehernega posameznika in spregledamo dejansko stanje in čustveno represijo.

Pri skladbi sta še kot backvokalista sodelovala Klemen Bartol (Flirrt, Sweetsology) ter Eva Račič.

Za skladbo je posnet tudi videospot pri katerem je za režijo in montažo poskrbel kar Borut v sodelovanju z Juretom Mačkom.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (2 oceni)

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...