radio tomi predvajalnik

Tretja sezona šova Zvezde plešejo je Tanjo Žagar pripeljala do prav posebne pesmi in še bolj posebnega sodelovanja. Njena želja je namreč bila, da bi posnela pesem, ki bi jo za vedno spominjala na nepozaben plesni šov, čudovite izkušnje in nova prijateljstva. Z idejo o tem se je obrnila na Aleša Klinarja, ki je pred kratkim že ustvaril Tanjino zadnjo uspešnico "Pet do polnoči".

tanja zagar

Ko ji je Klinči zavrtel demo posnetek je Tanja rekla : To je to! In že vem kakšen bo naslov - "Pleši z mano zdaj". Ko pa je pesem posnela, se ji je zazdelo, da v tej pesmi manjka še nekdo. Ko ga je poklicala in povabila k sodelovanju, ji je v svojem stilu odgovoril :"To pa ja!" In ja, prav ste ugotovili. Moči sta združila Tanja Žagar in Igor Mikič. Njuna odštekana kombinacija v novem singlu "Pleši z mano zdaj" odmeva v disko ritmih, ki spominjajo na zlata sedemdeseta in te v trenutku zvabijo na plesišče.

Tanja Žagar - Pleši z mano zdaj

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran