radio tomi predvajalnik

king foo

"Ni se nam zdelo pravično, da Aleksandra poje v slovenščini, mi pa nič v njenem maternem, srbskem jeziku" so bili sklepčni fantje v bandu, "zato smo skupaj napisali KokaKokice!"

Pesem precej odstopa od sicer žanrsko zelo pestrega albuma in se odkrito spogleduje s punk ritmi. Na koncertih so jo poslušalci že zelo dobro sprejeli in ne zgodi se redko, da si jo občinstvo zaželi slišati še enkrat.

"Besedilo govori preprosto o tem, da hočemo kokakolo in kokice", zanimivo pa je, da tega naenkrat še nikoli nismo dobili" so nam v smehu zaupali FOOjevci. “Najbližje smo bili na koncertu v Srbiji, ko so nam poleg kokic prinesli še dunjevačo v plastenki od Coca Cole. :)

Za prav poseben videospot je tokrat poskrbel Rokov sin Tai, ki je sestavil pravo malo stop motion sago iz Lego kock. Za končno vizualizacijo je bilo potrebno res ogromno vztrajnosti in potrpljenja.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran