radio tomi predvajalnik

gregor kobal 1

Ansambel Gregorja Kobala je začel z delovanjem leta 2015, ko se je inštrumentalnemu triu, ki je skupaj pred tem preigraval že tri leta, pridružil še pevski duet. Trio sestavljajo harmonikaš Gregor, basist Blaž, ki prihajata iz okolice Cola nad Ajdovščino in Rok, ki prihaja iz Domžal.

Z letom 2019 je ansambel začel delovati v novi zasedbi. Pridružila se jim je pevka Maja, ki prihaja iz Škofje Loke in pevec Matic iz Moravč.

gregor kobal 2

Ansambel lahko slišite na koncertih, veselicah in raznih privatnih zabavah. V letošnjem letu načrtujejo začetek snemanja lastnih skladb s katerimi se bodo predstavili tudi širši slovenski publiki.

»Z našim ansamblom smo se 24.5.2019 prvič predstavili na Festivalu Oplotnica, kjer smo dobili prvo nagrado strokovne žirije za avtorsko skladbo "Muzikant eno veselo".«

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran