radio tomi predvajalnik

Mlada vokalistka iz okolice Celja, ki z vsakim novim singlom osvaja vrhove radijskih lestvic, v eter pošilja svežo pesem z naslovom MAMA. Za pesem bo v kratkem posnela tudi videospot, še prej pa se je odločila, da jo v poslušanje poslušalcem pošlje preko radijskih valov.

anabel

Točno 2 leti od njene zmage na festivalu Poprock tako predstavlja svoj 4. avtorski singel. Pri pesmi je sodelovala s svojo stalno avtorsko-produkcijsko navezo, z glasbenikom Ninom Ošlakom in njenim režiserjem Markom Maagom. V vsem tem času je mlada glasbenica uspela nanizati kar 3 velike uspešnice, posnela izvirne videospote, tudi nekaj priredb - coverjev... Sodelovala je kot prepoznaven obraz v nekaterih oglaševalskih kampanjah podjetji kot so: Telekom Slovenije, Nova KBM in drugimi.

Anabel - Mama

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran