radio tomi predvajalnik

Skupina Lenarti je dosegla izjemen uspeh na natečaju Volkswagen Špila, pesem "Mala moja" je postala zmagovalka občinstva.

lenarti

"Pesem smo odeli tudi v videopodobo in nastal je lep poletni hit. Skladbo "Mala moja" smo skupaj ustvarili Luka Lenart, Tina Lenart in Primož Grašič. Geslo festivala je bilo „Po domače malo drugače“, zato smo se potrudili, da zveni naša skladba sveže in bolj moderno. Videospot smo posneli ob morju, na prelep sončen dan. Z vami lahko delimo tudi prigodo, da smo pozabili na kremo za sončenje in nas je vse prav lepo opeklo.

Ta skladba je že peta po vrsti, ki smo jo ustvarili. Za vse smo posneli tudi videospote. Zanimivo je, da so čisto vse avtorske skladbe, ki smo jih predstavili tudi po različnih festivalih, bile nagrajene. Glede na to, da smo Lenarti zelo mladi izvajalci, na sceni kot skupina pa tri leta, se še na marsikateri festival ne moremo prijaviti...", so nam zaupali Lenarti.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran