radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poskočni tik pred počitnicami z novo glasbeno zgodbo

Po veliki uspešnici Hulapalu, ki na Youtube beleži že pol milijona ogledov, fantje ne počivajo!

Po uspešnih treh mesecih bodo v petek, 21. 6., predstavili še bolj udarno skladbo 'ZAGORIJO SOLZE', na katero bodo množice mladih skakale in prepevale na prihajajočih poletnih nastopih po vsej Sloveniji.

Zakaj takšen naslov skladbe, se razkriva že v njenem prvem refrenu. "Zagorijo solze, ko te vidim, vse bi dal za eno noč s teboj. Druge vse ti niso niti blizu, ubija me, da nisi več z menoj."

Poletna uspešnica bo romantična? "Ljubezen je tista stvar, brez katere fantje ne moremo. Največkrat je to srečna ljubezen, a ko naletimo na mino, se to zgodi v polnem pomenu besede. Čeprav fantje navzven kažemo, da smo neranljivi in brez slabosti, te še kako izbruhnejo na plan, ko ostanemo sami s strtim srcem. Kaj naj rečem, dobesedno imam strto srce in mi gorijo krvave solze," je o novi prihajajoči novi skladbi in njenem sporočilu povedal Dejan.

poskocni spot

Mi že komaj čakamo novo pesem, ter vrhunsko režiran in posnet videospot, ki so ga Dejan, Martin, Joži, Lovro in Nejc zaupali ekipi Globus records.

Poletna uspešnica bo romantična? "Ljubezen je tista stvar, brez katere fantje ne moremo. Največkrat je to srečna ljubezen, a ko naletimo na mino, se to zgodi v polnem pomenu besede. Čeprav fantje navzven kažemo, da smo neranljivi in brez slabosti, te še kako izbruhnejo na plan, ko ostanemo sami s strtim srcem. Kaj naj rečem, dobesedno imam strto srce in mi gorijo krvave solze," je o novi prihajajoči skladbi povedal Dejan.

Novo video zgodbo so Poskočni snemali kar tri dni, dva dni v čudovitem Bohinju, ter en cel dan v studiu v Murski Soboti.

"Glasbenikom je v glasbi dovoljeno marsikaj, celo tiste stvari, ki se v realnosti ne morejo zgodi. Proti koncu snemanja, me je navdahnila takšna energija, da sem za trenutek celo poletel,.. samo dobra glasba lahko to naredi," je navdušen povedal Dejan Krajnc takoj ko ga je snemalna ekipa rešila vseh vrvi.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...