radio tomi predvajalnik

dejan vunjak

Dejan Vunjak nas je presenetil in nam začetek počitnic polepšal s svojim novim videospotom in energično pesmijo, ki nosi naslov Čist' mejčken! Ko pogledamo videospot lahko rečemo, da je mladi pevec našel pravi recept in znova skuhal nekaj s čemer se bomo z veseljem sladkali ko se bomo s prijatelji ali družino peljali na dopust, se sončili, plesali, peli in ustvarjali nove spomine.

Tako kot smo navajeni od Dejana nam z nasmehom na obrazu prepeva, da za pravo srečo v življenju potrebujemo čist' mejčken. Včasih je potreben le en pogled in en nasmeh.

Dejan si želi, da bi v življenju vsak našel tisto kar ga osrečuje in polni z energijo, saj le na ta način lahko tudi mi nato prenašamo pozitivno energijo, ki pa kot pravi jo danes žal primanjkuje. Sam se počuti, da je njegovo poslanstvo ljudi spravljati v dobro voljo in jim narisati nasmeh na obraz. Zato ga v videospotu lahko vidite kako kuha, pometa, sesa, itd. vse to pa na zabaven in nasmejan način.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran