radio tomi predvajalnik

Nuša Derenda, ki je v lanskem letu praznovala 20. obletnico kariere, in mladi Tilen Lotrič, superfinalist ter drugouvrščeni lanskega šova Slovenija ima talent, predstavljata skupno skladbo z naslovom POKLIČI KDAJ.

nusa derenda tilen lotric 

Tilen in Nuša (Foto: Neža Pančur)

Dva vrhunska vokalista sta posnela novo, energično pop-rock skladbo, pri kateri ju je združil eden najbolj predvajanih avtorjev trenutno pri nas, vsestranski glasbenik Nino Ošlak.
Tilen, ki je pred kratkim razprodal svoj 2. večji samostojni koncert, in vedno ustvarjalna ter delovna Nuša, bosta v teh dneh za pesem posnela tudi videospot. Pred tem pa bosta pesem predstavila v radijskem etru.

"S Tilnom sva se pred letom dni srečala na nekem nastopu, presenetil me je njegov vokal, še posebej, ko sem izvedela koliko je star (smeh). Takrat sva se skupaj tudi slikala, pa malo poklepetala... Ko me je poklical, če bi zapela z njim v duetu, sem bila za, predvsem zaradi njegovega lepega glasu, pa tudi zato, ker rada podpiram mlade, glasbenike, ki imajo res perspektivo". – NUŠA DERENDA

Tilen je pojasnil, zakaj si je zaželel sodelovanja z izjemno Nušo Derenda:
"Ko sem razmišljal o sodelovanjih, je bila Nuša že od nekdaj moja velika želja. Njen izjemen vokal sem občudoval že kot majhen deček in to, da sva zdaj posnela skupno pesem, je zame velika čast. Nuši sem res hvaležen za vse nasvete in dobro energijo pri ustvarjanju". – TILEN LOTRIČ

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran