radio tomi predvajalnik

Slovenska skupina Duhovi, ki je lani pri založbi Croatia Records objavila album »Dobri duhovi prošlosti«, predstavlja novi singl z naslovom »Še ena ljubezenska pesem«. Duhovi to pesem posvečajo letošnji 50-ti obletnici legendarnega glasbenega festivala Woodstock.

duhovi

Avtor skladbe je Franci Kokalj, nekdaj zelo popularen slovenski kantavtor, ki ga je poznala vsa tedanja Jugoslavija. Tisti, starejši, se ga spomnijo kot gosta skupine Buldožer, ko je izvajal lastno skladbo »Vodimo ljubav, a ne rat« in doživljal ovacije na odprti sceni. Povejmo še, da Franci Kokalj že več kot 30 let živi in dela v Ameriki, kjer se bolj kot glasbi posveča vizualni umetnosti. Poznavalci pravijo, da je eden od vidnejših video artistov današnje Amerike. Ko so ga Duhovi zaprosili, da jim tudi zrežira video spot za »Še eno ljubezensko pesem« je Franci, ki ga z Borisom Beletom še iz »buldožerskih« časov vežejo prijetni spomini, takoj privolil.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran