radio tomi predvajalnik

Koroška pevka Nushy na slovenski glasbeni sceni ni novinka, glasba jo spremlja že 15 let, v tem času pa je izdala lepo število singlov. Že v srednji šoli so nastale prve raperske rime, sodelovala pa je tudi pri albumu 6 pack Čukurja.

nushy

(Foto: Aljaž Uršej)

Iz deklice, najstnice, v iskanju sebe in ženskosti
Nadgradnja in nova pot sta privedli do čisto novega sodelovanja s producentom Aidenom Roycem in znanim tekstopiscem Henryem Smithom. Besedilo je v angleškem jeziku, saj je tudi avtor besedila Američan. "Vsekakor pa je bil zame to dodaten izziv izpopolnjevanje jezika in hkrati priložnost, da me razumejo tudi poslušalci izven Slovenije. Zelo sem hvaležna, da mi je Aiden pokazal kaj zmorem, ko je preprosto verjel vame in sem nato lažje verjela vase tudi jaz...", nam je zaupala Nushy

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran