radio tomi predvajalnik

Dvojec 2B poletne vikende preživlja predvsem na odrih. Poleg manjših, pa sta se Gašper in Primož Mihelič preteklo soboto predstavila tudi na velikem odru festivala Melodije morja in sonca.

Odličen nastop na Melodijah morja in sonca jima je prinesel nagrado Danila Kocjančiča za obetavnega izvajalca, ki ju je še posebej razveselila. »Res sva hvaležna za to nagrado. Nisva pričakovala nič, dobila pa veliko potrditev, da sva na pravi poti. Hvala vsem, ki naju podpirajo,« sta polna vtisov povedala 2B.

2b mms 

(Foto: Avditorij Portorož)

Na velikem glasbenem festivalu sta publiki premierno predstavila poletno balado z naslovom Kot morje, ki jo opisujeta kot zgodbo, v kateri se lahko najde vsak posameznik.

Skladbo pa sta oplemenitila tudi z videom, v katerem se Gašper in Primož Mihelič pokažeta v vlogi pripovedovalcev zgodbe. O pomenu videa sta povedala: »V življenju ne gre vse zmeraj gladko in dostikrat pride do nesoglasij in konfliktov, važno pa je, da na koncu najdemo skupni jezik, ki nas znova poveže in tako lahko naprej krmarimo skozi valove prihodnosti.«

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran