radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Jay Bolk v vroče poletje vstopa z novo skladbo

Po izidu prve samostojne skladbe »Ne zapuščaj me«, ki je doživela izjemen odziv na spletu, na radijskih in TV postajah, kot tudi na uradni iTunes lestvici, z odličnim osmim mestom, se je Jay Bolk ponovno zaprl v studio, ter z Željkom Mladenovićem ustvaril novo skladbo »Hočem te nazaj«, ki izpolnjuje vse pogoje, da ponovi uspeh prve skladbe.

jay bolk

Jay Bolk je ob začetku letošnje pomladi, kot strela z jasnega, poskrbel za svež veter na slovenski glasbeni sceni. Obetavni 20 – letnik je sicer že pred izidom svoje prve avtorske skladbe poskrbel za nenavadno potezo, saj se je združil z Lidijo Matić in Triletom, ter se tako pohvalil z uspešnico »Zemljotres«, ki na YouTube-u beleži več kot milijon ogledov. Sedaj se postavni mladenič novih glasbenih izzivov ne boji, predvsem, ker se želi približati domačemu občinstvu. »Ne zapuščaj me« je uspešnica, ki je do današnjega dneva na YouTubeu zabeležila več kot 100.000 ogledov, bila slišana na marsikaterem slovenskem odru in se odvrtela na marsikateri radijski postaji.

Za novo pesmijo »Hočem te nazaj« stoji utečena ekipa, ki je pripravila teren že za prvo skladbo, tudi pri tej pesmi je Jay Bolku ponovno skladbo pripravil Željko Mladenović, besedilo za pesem Hočem te nazaj pa je Jay Bolk napisal sam: »Idejo za besedilo sem dobil na prav poseben način. Tlačila me je mora, sanjal sem da sva se sprla z punco in da je odšla brez razloga. Ko je odhajala, mi je na vratih rekla samo 'bye bye bye'. Zjutraj, ko sem se zbudil, sem sanje strnil na list papirja in tako je nastalo besedilo, zato sem tudi pri pisanju scenarija za videospot ponazoril sanje.«

Nova pesem pa je dobila tudi vizualno podobo, kjer je za režijo in scenarij poskrbel kar Jay Bolk sam: »Imel sem željo, da videospot posnamem v lastni produkciji. Vstopil sem v vlogo producenta, režiserja in scenarista, kar pa je bila moja želja že od malih nog. Moram pa priznati, da sem presenetil samega sebe, obenem pa mi je to dalo zagon tudi pri prihajajočem ustvarjanju, saj sem študent medijske produkcije. Ni skrivnost, da bi takšno ustvarjanje razvijal tudi za druge izvajalce.«

Nova skladba je izjemna popotnica v letošnjo poletno sezono, prav tako pa Jay Bolka v prihajajočih mesecih čaka veliko nastopov, tako na domačih, kot tudi na tujih odrih.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...