radio tomi predvajalnik

Ansambel Lun'ca je narodnozabavni ansambel in prihaja iz Šentjurja. Zasedbo sestavlja pet članov in sicer:

  • Ana Šket (vokal),
  • Alen Tilinger (harmonika, vokal),
  • Luka Pintarič (bas kitara, bariton, vokal),
  • Miha Selič (kitara, vokal) in
  • Gašper Seljak (vokal).

 lunca steverjan 1

Zase pravijo, da jih združuje ljubezen do svojih korenin, na katere hote ali nehote prepogostokrat pozabljamo. Z veseljem povedo, da so izvajalci domačih pesmi, saj se zavedajo, da je ravno domača pesem nekaj, kar nam nihče ne more vzeti, jo pa je zato potrebno bolj približati ljudem in predvsem »negovati«.

"Pretekli vikend smo se tudi člani ansambla Lun'ca predstavili na 49. festivalu narodno-zabavne glasbe Števerjan. Iz zakladnice smo zaigrali poskočno polko ansambla Vandravci z naslovom "Divja kri", predstavili pa smo tudi čisto nov avtorski valček, katerega smo naslovili "Nekoč bova skupaj" Besedilo je delo pevke Ane Šket, melodijo je dodal Miha Salobir, vse skupaj pa je s priredbo povezal basisit Luka Pintarič.

 lunca steverjan 2

Verjamemo, da prava ljubezen premaga vse, ni vedno lahko, vendar zares vredno je.

Nekoč bova skupaj ni žalostna pesem, Nekoč bova skupaj je pesem polna upanja, polna vere, Nekoč bova skupaj je pesem o pravi ljubezni...", so nam zaupali Ana, Alen, Luka, Miha in Gašper.

Ansambel Lun'ca - Nekoč bova skupaj

 lunca steverjan 3

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran