radio tomi predvajalnik

Za postavne štajerske mladeniče: Matica, Luko in Sebastijana, ki na glasbeni sceni delujejo pet let, je bil minuli konec tedna še prav poseben vikend.

 zadetek steverjan 1

Udeležili so se namreč festivala Števerjan 2019 in premočno pometli z vso glasbeno konkurenco. S premišljeno pripravo skladbe in odličnim nastopom so si tako prislužili:

  • Nagrado za najboljšo melodijo pesmi z naslovom "Mamina pesem". Nagrado je prejel Matic Lorbek (harmonika, vokal, vodja).
  • Nagrado občinstva, tako na prvem polfinalnem izboru, kot tudi v finalu.
  • Postali so absolutni zmagovalci festivala Števerjan 2019

 zadetek steverjan 2

Ansambel Zadetek - Mamina pesem

Za glasbo je poskrbel Matic Lorbek, besedilo je dodala Marina Lorbek, pod aranžma pa se podpisuje kar cel ansambel Zadetek. Kot vse kaže, je to odličen pokazatelj, da se splača potruditi in samostojno ustvariti skladbo, saj jo le tako lahko do popolnosti predstaviš s svojo dušo.

 zadetek steverjan 3

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (2 oceni)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran