radio tomi predvajalnik

Kastelo, ki ima za sabo dolgoletno glasbeno kariero, se vrača v medijski prostor z novim projektom.

V letošnjem letu se je Kastelo na veliko veselje marsikoga, sploh pa zvestih oboževalcev, ki ga spremljajo že dolga leta, znova odločil za snemanje avtorskih komadov. Zbral je novo studijsko ekipo in z njo ustvaril prelepo pesem Deklica s Pirana, ki je nemudoma osvojila z lepim besedilom in čarobnim spotom.

Deklica s Pirana je nastala v sodelovanju s primorskim glasbenikom in producentom Janom Baruco, kateri se podpisuje pod aranžma skladbe. Avtor besedila in glasbe pa je Kastelo, ki ga marsikdo pozna tudi kot pevca nekdaj zelo popularne skupine Deseti brat. V pesmi zanimivo vlogo igrajo mandoline, mastering pa je narejen v Nashvillu v ZDA.

Pesem Deklica s Pirana je romantična, akustična balada s poletnim besedilom in zanimivim produkcijsko – etno - obmorskim pridihom, kar do zdaj pri njegovih avtorskih skladbah nismo zasledili. Kastelo pravi, da je to prav gotovo posledica trenutnega ustvarjanja na Obali in da se bodo v pesmi prav gotovo našli vsi, ki imajo radi naše morje in naš obmorski biser, Piran. V spotu je zaigral resnični par Mateja in Matej Rakar, režija spota pa je delo Kleva films.

Kastelo je znan po izjemnih živih nastopih, kjer največkrat nastopa z duom in triom, saj mu je zelo blizu akustika in pristen stik s publiko, zato mu nastopov nikakor ne manjka.

 kastelo

Kastelo (Foto: Agencija Ekskluzivno)

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran