radio tomi predvajalnik

bombyx loriDvojec Bombyx Lori se počasi pripravlja na svoj promocijski koncert, kjer bo 1. avgusta na Letnem vrtu Gale hale predstavil svoj prvenec »Little Gifts from the Universe« in še nekaj novih skladb.

Med njimi je tudi njuna prva v slovenskem jeziku ustvarjena kompozicija »Gozd«, ki nakazuje precejšen odmik od zvokov trip hopa in se nagiba veliko bolj v polje umetniškega popa. Še enkrat več gre za skupno avtorsko delo Alenje Pivko Kneževič in Simona Penška, ki sestavljata Bombyx Lori.

Hrepeneča skladba bo povsem uradno izšla šele septembra na skrivnostnem dvojnem slovensko govorečem singlu, v živo pa jo boste, kot rečeno, lahko slišali 1. avgusta. Prebijte se skozi gozd domišljiskih podob z Bombyx Lori tudi vi!

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran