radio tomi predvajalnik

Predstavljamo vam novo skladbo Nejca Kastelica z naslovom "Svetovni prvaki", katera je izšla tudi na novem CD-ju z naslovom "Pridi na okence".

Gre za poskočno skladbo z zanimivo ter hudomušno temo...

Skoraj vsaka slovenska vas ima danes že trgovino, gostilno, pokopališče, najboljše gasilce in še mnoge druge posebnosti ter svojevrstne zanimivosti s katero se lahko pohvalijo njeni krajani...

Ena od teh vasi je tudi Nejčev rodni kraj Bizovik pri Ljubljani, od koder je avtor besedila Vili Bertok črpal svoje ideje. Tako je nastala poskočna in hudomušna skladba Svetovni prvaki.

nejc kastelic cdV letošnjem letu je namreč izšel novi CD z naslovom "Pridi na okence". Na Cd-ju se nahaja 15 Nejčevih avtorskih skladb, ki jih je Nejc ustvaril v preteklih štirih letih.

V tem obdobju je nastalo tudi nekaj videospotov, v katerih nastopajo tudi Nejčevi učenci. Pod besedila se v celoti podpisuje Vili Bertok.

Naročilo CD-ja je možno na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran