radio tomi predvajalnik

ella ros

Glasbenica Ella Roš, ki se v letošnjem poletju predstavlja z novim, že četrtim avtorskim singlom 'Leti' je v kratkem času pokazala močne izpovedne glasbene zgodbe in takšna je tudi 'Leti'.

»'Leti' je ena tistih motivacijskih zgodb, ki poslušalcem na srce polaga naj sledijo svojim sanjam in se kljub oviram ne predajajo. Mislim, da smo vsi enkrat v življenju soočeni s situacijo, ko si nekaj močno želimo pa nam drugi to preprečujejo. Tako prideto tega, da sledimo željam in pričakovanjam drugih. Res je, da je najverjetneje življenje kdaj tako tudi lažje, se pa na tej točki vedno vprašam, »Kaj je smisel življenja? Da osrečuješ druge ali da si srečen in pomirjen s seboj?«, je o novi skladbi povedala Ella Roš, za katero je posnela videospot v sodelovanju z ekipo QViewProduction.

»Ker sem s svojimi zadnjimi tremi avtorskimi skladbami predstavila ljubezenske zgodbe, sem se tokrat želela predstaviti v drugačni luči. V samo besedilo sem verjela prvo sekundo, ko sem ga napisala, želela pa sem, da poslušalci začutijo moj nagovor tudi v sami melodiji. Rada se igram s samo glasbo,... če ne začutim tiste energije, ki jo želim s pesmijo oddajati, se igram, raziskujem glasbo in zvoke, ki jih lahko »postavim« v besedilo vse dokler nisem res zadovoljna. 'Leti' je tako postal poleg prvega mojega motivacijskega singla tudi prvi, ki je vokalno drugačen od preostalih, je tudi malo zahtevnejši.«

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (3 ocene)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran