radio tomi predvajalnik

smeh

Smehovci predstavljajo nov videospot za polko »Fina Nina«. Melodijo in del besedila je napisal Žiga Ramšak, pod drugi del besedila se je podpisal Matjaž Vrh, avtor aranžmaja pa je Martin Juhart.

Videospot že lahko vidite na njihovem Youtube kanalu polko «Fina Nina« pa si lahko zavrtite tudi z najnovejše zgoščenke »Ej, stari, sploh se ne sekiraj«, ki je izšla v mesecu aprilu.

Žiga Ramšaka, harmonikar in vodja ansambla, nam je povedal: »Smehovci smo izdali čisto novo polko za vse naše poslušalke in poslušalce. Polka pa govori o kom drugem kot eni skrivnostni in predvsem fini Nini. Za polko smo posneli tudi videospot, ki je nastal pod okriljem video produkcije Fotokom. Na snemanje smo se odpravili v Zagreb, kjer smo z odličnima plesalcema Katarino Kumer in Timejanom Lesjakom posneli čudovito zgodbo polno veselja, plesa in zanimivih kadrov. Polko »Fina Nina« boste čez celo poletje lahko slišali na mnogih naših veselicah, zato lepo vabljeni v našo družbo.«

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran