radio tomi predvajalnik

slovenski zvoki

Ansambel Slovenski zvoki bodo kmalu obeležili 20. obletnico delovanja. Ta dogodek bodo naslednje leto junija obeležili z velikim koncertom na prostem v parku v Rogaški Slatini. Ob jubileju bodo izdali tudi cd ploščo, na kateri bo 20 pesmi za 20 let.

Sedež ansambla je v Rogaški Slatini, natančneje v Spodnji Kostrivnici, kjer je doma vodja ansambla Bojan Lugarič. V Kostrivnici ima Bojan tudi svoj studio Lugoton. Tukaj so se posneli mnogi studijski posnetki narodnozabavne glasbe, nekateri so celo postali hit.

Bojan Lugarič je za naš radio povedal: »Ker smo hoteli z glasbo ljudem približati naš kraj od koder sem doma, sva skupaj z Vero Šolinc (avtorica besedila) napisala skladbo "Na sončni strani Boča". Za polko smo posneli videospot, kjer se vidi tudi nekaj lepot pod Bočem. Že šestič se pripravljamo na oktobrsko turnejo po Ameriki. Tam bomo en mesec zabavali Američane na Oktoberfestu. Do takrat pa nas še čaka kar nekaj porok in veselic. Želim vam lep preostanek sončnega poletja.«

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (2 oceni)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran