radio tomi predvajalnik

Skupino Calypso vsi dobro poznamo kot mega žurersko skupino, ki bo kmalu upihnila častitljivo število svečk na torti, 20 let glasbenega delovanja; Urban Vidmar pa je mlad izvajalec, ki pogumno stopa po teh stopinjah.

Prijatelji v zaodrju so se odločili, združiti moči v simpatično nagajivi skladbi "Le rezerva", tako da bomo skupino Calypso in Urbana Vidmarja kaj kmalu tudi skupaj videli na odru.

calypso urban vidmar

Domen Kuralt, pevec in kitarist skupine Calypso je o sodelovanju povedal:

"Urban Vidmar je odličen vokalist in opazil sem ga že lep čas nazaj. Res me je prepričal s svojim glasom in prezenco; gre za krasno osebo, ki vztrajno hodi po zastavljeni poti."

Calypso so res recept za žur in glede na to, da bodo naslednje leto praznovali 20 let ustvarjanja in nastopanja, pomeni, da nekaj delajo prav. Izredno vesel sem, da sem lahko posnel duet s takšnim glasbenim imenom na naši sceni ...

pa je o novi glasbeni izkušnji povedal simpatični Primorec.

"Le rezerva" je poletna pesem, ki govori o dekletu s srcem pri dveh fantih. V videospotu, ki bo premierno predstavljen že prihodnji torek, 6. 8., naplahtana junaka simpatično odigrata prav Domen iz skupine Calypso in Urban Vidmar.

Avtor glasbe nove poletne skladbe je Theo Čebron, kitarist skupine Zvita feltna, ki je Urbanov dober prijatelj, pod besedilo se podpisuje Tadeja Hlebš Salobir, ki se podpisuje pod priredbo pesmi pesmi skupaj z Blažem Hribarjem, ki je poskrbel tudi za končno zvočno podobo.

Pesem je zelo lahkotna, že prvi uvodni takti žvižganja človeka spravijo v dobro voljo. Ne dvomim, da je poleti ne bi velikokrat ujeli na koncertnih odrih kot tudi na radijskih postajah širom Slovenije ...

sta o novi skladbi povedala Domen in Urban.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran