radio tomi predvajalnik

anabelMlada vokalistka iz okolice Celja, ki z vsakim novim singlom osvaja vrhove radijskih lestvic, je v začetku poletja v radijski eter poslala novo pesem MAMA. Pesem se je hitro prebila med najbolj predvajane slovenske pesmi, kar je mladenki med ustvarjanjem videospota dalo še dodatno motivacijo in energijo.

Za pesem je tako vsestranska glasbenica Anabel posnela že svoj 4. videospot, ki pa je njen najbolj kompleksen in zahteven projekt do zdaj. Pod taktirko režiserja Marka Maag-a je namreč kar 4 snemalne dni snemala številčna ekipa, zamenjali so številne lokacije, Anabel pa je blestela v svojih edinstvenih kreacijah. Za piko na i pa se v delu videospota pojavijo tudi plesalke, ki so vse oblečene v oblačila, v katerih se je Anabel pojavila v svojih prejšnjih videospotih oziroma drugih video predstavitvah svojega dela.

Sicer pa Anabel tudi čez poletje ne počiva, saj že snuje nove ideje in pesmi, večkrat pa svoje poslušalce razveseljuje tudi na koncertnih odrih širom Slovenije.

Videospot, ki je nastal pod pokroviteljstvom Coca-cole Slovenija, je že na voljo na njenem Youtube kanalu, kjer najdete tudi podrobnejše informacije o vseh sodelujočih v projektu.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran