radio tomi predvajalnik

Slovenski glasbenik, ki je že v letu 2017 ter v lanskem letu osvojil srca obiskovalcev hrvaškega glasbenega festivala 'Zlatne note', je letos z novo avtorsko skladbo 'Šećer i sol' domov iz Korčule prinesel prvo mesto po glasovih spletnega glasovanja festivala Marco Polo Fest 2019, ter drugo mesto strokovne žirije glasbenega festivala HIT FEST 2019 v Donji Stubici.

robert ficker

Robert Ficker se podpisuje kot avtor besedila, pri glasbi pa je sodeloval skupaj z Josipom Pokupcem, ki se podpisuje tudi pod aranžma.

Pesem je bila posneta v Josipovem studiu v Zagrebu, videospota pa je Robert posnel na čudovitih lokacijah na Veliki Planini in na Kamniški bistrici skupaj s punco Žano in prijateljem Mikijem.

Glasbenik pa po izjemnem uspehu na dveh festivalih ne počiva. Za jesenske dni že pripravlja dve novi skladbi, ena posneta v studiu Aleša Zibelnika v Ljubljani in druga pri Pokupcu v Zagrebu.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran