radio tomi predvajalnik

14-letna Stela Tavželj iz Svete Trojice v Slovenskih goricah je imela svoj prvi nastop leta 2015 na koncertnem snemanju TV oddaje »Moč glasbe nas združuje«. Kljub mladosti je zapela s skupino Srebrna krila ter Šime Ivčićem, nečakom pokojnega Tomislava Ivčića. Pri pesmi »Vez prijateljstva« je sodelovala z Danielom Popovićem. Njena pesem »Prvi poljub«, s katero se je predstavila na festivalih v Kopru in Srbiji, je na spletnem portalu You Tube presegla 100.000 ogledov. Lani se je s pesmijo »Nad oblaki« predstavila na festivalu FeNS v Kopru, kjer je osvojila drugo mesto, nastopila pa je tudi na festivalu v Makedoniji, kjer je osvojila tretje mesto. Ob koncu leta pa je izdala čudovito božično skladbico »Naj sveta noč enaka bo vsem«.

stela tavzelj 

Stela Tavželj (Foto: Maja Krajnc)

Tokrat Stela predstavlja svojo 6. skladbo »Sveta Trojica ljubljena«, ki jo je premierno predstavila na občinskem prazniku Občine Sv. Trojica v Slov. goricah, kjer jo je novopečeni župan David Klobasa napovedal kot himno njihove občine. Idejo za pesem je dal Stelin mentor Denis Poštrak, nato je njegova sestrična Danaja Rožmarin napisala besedilo. Glasbo je napisal Slavc L. Kovačič, član skupine Čudežna polja.

 

(PR: Denis Poštrak)

QR Code

Ocenite prispevek:
4.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 4.67 (6 ocen)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran