radio tomi predvajalnik

gadi

Zasledili smo, da so Gadi žalostni. Mar je to res? Malo je, malo ni. Za odgovor smo namreč povprašali kar njih. Dejali so, da so edino malo žalostni, ker se sezona nastopov na prostem, katere imajo najraje, počasi bliža koncu. Veseli pa so, ker so sezono več kot odlično oddelali in v teh dneh izdali tudi novo pesem z naslovom Muzika nocoj tolaži me. Gre za netipičen narodno zabavni valček katerega avtor je v celoti njihov kitarist in prvi vokal David Novak. Muzika je očitno Gadom vedno rama, na kateri se lahko potolažijo. Za omenjeno pesem so pod režisersko taktirko Andreja Pratnemerja snemali spot v idilični okolici Poljanske doline ob Kolpi v eko vasici Rinčica. Gre za ljubezensko zgodbo v kateri glavno moško vlogo odigra avtor pesmi David, ob njem pa nastopi v glavni ženski vlogi karizmatična Patricija Finster.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran