radio tomi predvajalnik

Vrli muzikanti predstavljajo novo pesem s katero so se potegovali na festivalu Graška gora poje in igra 2019. Za njo so bili nagrajeni s strani občinstva kot tudi strokovne komisije. Bili so najboljši po mnenju občinstva, strokovna komisija pa jim je podelila tudi zlatega pastirčka. Martin Juhart pa si je kot avtor melodije prislužil nagrado za najbolj svežo oz. izvirno melodijo. Kot prvo pesem iz svoje zakladnice pa so zaigrali Slovensko pesem, katere avtorja sta Martin Juhart, ki je poskrbel za melodijo in Matej Trstenjak, ki je dodal besedilo.

vrli muzikanti 

(Foto: Marko Novak)

"Pesem moja punčka je nastala izpod peresa našega kitarista Aleša Thalerja, gre za njegovo osebno zgodbo. Ko je spoznal ljubezen svojega življenja Natašo, se je poleg nje v njegovo življenje prikradla tudi majhna punčka po imenu Vita. Ker se je Nataša preselila k Alešu je ob tem pod svojo streho z vso ljubeznijo sprejel tudi njeno hči Vito, razigrano punčko sedaj staro 5. let. Dekletce mu je tako seglo v srce, da ji spisal pesem. Ko smo besedilo predali mojstru Martinu Juhartu pa je nastala tale čudovita viža, katera je na letošnjem festivalu Graška gora poje in igra prepričala občinstvo ter strokovno komisijo, katera nam je podelila Zlatega pastirčka.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran