radio tomi predvajalnik

Priljubljena slovenska voditeljica in pevka Maja Oderlap bo to jesen zabavala tudi gledalke in gledalce POP TV. Nastopila bo v priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas. Maja pravi, da jo čaka velik izziv, ki se ga neizmerno veseli ob enem pa verjame, da se bodo ob spremljanju njenih preobrazb ter plesnih in glasbenih točk gledalci čim bolj zabavali. Prva oddaja bo na sporedu v nedeljo, 22. septembra ob 20. uri. Sicer pa to poletje simpatična Štajerka skupaj s skupino Naveza predstavlja skladbo Nežno, ki sta jo spisala Rok Švab in Rok Lunaček.

maja oderlap 

(Foto: Petra Mesarič)

Pesem mi je pisana na kožo. Vesela sem, da se je med nami vse »poklopilo« in da je skladba že našla mesto pri poslušalcih. Oni so vedno največji sodniki. Za njo smo posneli tudi video spot v moji domači Šaleški dolini. Prihajajo jesenski dnevi in naj jih krasijo tudi nežni trenutki

so besede simpatične rdečelaske.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran