radio tomi predvajalnik

gasper rifeljSkladbo "Manj je več" je Gašper prvič predstavil na festivalu Slovenska popevka 2012. Pesem nosi močno sporočilo, ki pa ni ostalo le pri besedah. Udejanja se z malimi gestami in koncerti, saj Gašper ravno v tem vidi tudi svoje poslanstvo.

Pred kratkim je priredil koncert v Domu starejših občanov Novo mesto in bil presenečen nad pozitivnim odzivom. »Kako malo je potrebno, da nekomu na obraz narišeš nasmeh, polepšaš dan. Skladba mi je pokazala pravo pot, pot, kjer štejejo majhne pozornosti,« je še dodal.

Skladbo Manj je več je Gašper preoblekel v novo zvočno podobo, v videu za skladbo pa je strnil vtise s koncerta v Domu starejših občanov Novo mesto. Odločil se je, da bo s koncerti nadaljeval še po ostalih domovih za starejše po Sloveniji.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran