radio tomi predvajalnik

Letošnje leto je bilo za glasbenika Domna Kumra polno številnih izzivov in preizkušenj. Pomlad je bila zanj polna, ne najbolj prijetnihh odkritij in dokonlčnih slovesov, ki so zaznamovali njegovo družinsko življenje. A Domen nadaljuje poslanstvo glasbe, s katerim ga je zaznamoval tudi njegov oče. Prav zato, s še toliko večjim veseljem predstavlja novo pesem Prva runda, za katero je navdih videospota poiskal v čudovitem romantičnem mestecu Cinque Terre. Pet dežel, kot imenujejo pet slikovitih vasi v pasu severozahodne obale Ligurskega morja v Italiji, so postale prizorišče romantičnega video spota, ki izpostavlja lepote skalnatih vasic in klifne obale.

domen kumer

“Kljub boleči izgubi mi je danes veliko lažje, ker nadaljujem s tem, kar imam rad. In to je glasba. Pri tem sem imel že od nekdaj zelo veliko podporo in moj oče je bil v veliki meri zaslužen za to, da sem danes tukaj kjer sem. Da nadlajujem, ker bi on tako želel,” pove Domen, ki je ljubezen do glasbe podedoval prav po očetu. “Moj oče je bil po duši muzikant. Jaz sem vse to spremljal in si želel postati tako kot on. Zato sem mu danes zelo hvaležen, da mi je omogočil vse to, kar mi je,” je še ob spominu dejal Domen.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran