radio tomi predvajalnik

Alya v svet pošilja nežno in romantično pesem, ki govori o brezpogojni, iskreni ljubezni, takšni, ki jo želi doživeti vsak in jo doživimo le enkrat v življenju…

 alya

(Foto: Tibor Golob)

Z romantično balado 'Ili s tobom ili sama' se je Alya konec avgusta predstavila na 22. festivalu

'Večeri dalmatinske šansone v Šibeniku', še prej, na začetku poletja, pa se je s skladbo 'Sedam dana na moru' predstavila na CMC festivalu.

Pesem 'Ili s tobom ili sama' je pri naših sosedih zelo lepo sprejeta na radijskih postajah, Alya je prav tako z njo gostovala v nekaj odmevnih oddajah. Skladba, ki je najprej nastala v hrvaški različici povsem spontano, je zdaj dobila še slovensko različico.

Pesem je nastala zelo spontano, z Raayem sva ustvarjala v studiu in v mislih sva imela predvsem to, da naj bo pesem spevna in iskrena.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran