radio tomi predvajalnik

Priljubljen primorski glasbenik Aleksander Novak predstavlja, predstavlja novo izpovedno pesem 'Do nje', ki je kot pravi sam: »Nastajala več let, ko sem iskal žensko svojega življenja. Žensko po kateri ne nehaš hrepeneti. Privid, ki me je vodil naprej, in me je pripeljal, …«

 aleksander novak

Pesem je osebnoizpovedna, kot vse čutne avtorske skladbe Aleksandra Novaka, s katerimi je osvajal številne glasbene nagrade v Sloveniji.

Za skladbo, ki govori o ženski in njenih strasteh je Aleksander sam posnel akustične kitare, električne kitare pa je posnel uveljavljen glasbenik Marko Hrvatin.

Pesem so v studiu soustvarjali tudi Marko Toškan, Mitja Bobič in Jan Baruca. Odlično sodelovanje je Aleksander komentiral: »Odlični glasbeniki naredijo svoje.«

Kantavtor bo leto prvič ustvarjal nove skladbe brez primorske zimske burje, saj se je z družino preselil v Ljubljano, nad katero je navdušen.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran