radio tomi predvajalnik

Priljubljena skupina SKater, znana po številnih uspešnicah kot je 'On ne more', ki ima na Youtube priklikanih že skoraj dva milijona ogledov se po krajšem glasbenem premoru vrača na koncertne odre. Skupini se je v letu 2015 pridružila nova pevka Saša Smodej s katero je vodja skupine, Samcy (Samo Poštrak) ulovil glasbeni ritem po katerem je bila skupina SKaTER poznana.

skater

Vzrok za bolj umirjeno glasbeno ustvarjanje je tudi nova Samcyjeva vloga, saj je postal ponosni oče sinu Taju. Ker življenje glasbenika terja veliko odsotnost od doma, je Samcy izbral bolj umirjeno glasbeno ustvarjanje.

Avtorja skladbe 'Al Capone' sta tandem za uspešnice, Saša Lendero so podpisuje pod besedilo skladbe, za plesne ritme je poskrbel Miha Hercog, ki se podpisuje kot avtor glasbe, poskrbel pa je tudi za produkcijo pesmi.

Snemanje videospota v Rušah v hotelu Veter, je potekalo pod režisersko taktirko primorskega raperja Jana Vaukmana. Al Capone v skladbi je sinonim za fatalnega moškega. V videospotu ga je odigral Samcyjev bratranec Gorazd.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran